H Ζωή Λιαντράκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο ” Σαν τραγούδι της ψυχής” ,το οποίο περιλαμβάνεται στο digital CD single που περιέχει και τρία παλαιότερά της κομμάτια. Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Real music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η ερμηνεύτρια Ζωή Λιαντράκη μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα χτίζοντας μία αξιοπρόσεκτη διαδρομή που την φέρνουν με γοργά βήματα στις πρώτες γραμμές της τέχνης της. Η ίδια μας έχει δώσει σημαντικά δείγματα των ερμηνευτικών της χαρισμάτων με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Επανέρχεται με το “Σαν τραγούδι της ψυχής” από το ομώνυμο digital CD , ένα αξιόλογο τραγούδι με άρωμα Κρήτης, με λυρισμό και πάθος, που μιλά για την απουσία αγαπημένων προσώπων που πονά. Η απώλεια είναι μια πληγή που δεν κλείνει. Κι είναι τότε το τραγούδι παρηγοριά κι ελπίδα. Είναι βάλσαμο της ψυχής. Στίχοι που στάζουν αλήθειες ζωής, μελωδία που υπογραμμίζει το νόημα και την βαθιά εσωτερικότητάς τους. Η στιβαρή της ερμηνεία μας προσφέρει ένα αρμονικό τελικό αποτέλεσμα κι αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο πηγαία είναι. Και τα τέσσερα τραγούδια είναι σε μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα. Στα τραγούδια ” Το δάκρυ της βροχής”, ” Έχασα τις λέξεις” και το ” Σαν τραγούδι της ψυχής”, οι στίχοι είναι της Γιώτας Γερογιώργη ενώ στο τραγούδι ” Όπου θέλει ας βγει” οι στίχοι είναι της Ντέπης Χατζηκαμπάνη. Μελωδίες που θυμίζουν Ελλάδα ντυμένες με παραδοσιακούς και ηλεκτρικούς ήχους.Καλή ακρόαση και καλή αντάμωση!!!
Αρχείο κατηγορίας Πρόσωπα
Επικινδύνως Πολιτευόμαστε και ίσως Αδικούμε.
Ας Αποθέσουμε εδώ την άποψη μας για όλα, για τα πάντα όλα. Μπορεί να το κάνουμε, χωρίς να στοχεύουμε σε πρόσωπα που κάνουν τα λάθη; Από τα λάθη κινδυνεύουμε.
Δεν κινδυνεύουμε από αυτούς που κάνουν λάθη, εκτός και είναι, τα λάθη κάποιου πολιτικού στην εξουσία.
Παρουσιάζεται βεβαίως και το φαινόμενο, να ντύνουμε με ένα λάθος κάποιο πρόσωπο, -που δεν έχει σχέση με το θέμα- προκειμένου να σπιλώσουμε προσωπικότητες και να ζημιώσουμε οικονομικά ή πολιτικά αυτόν που κατά την γνώμη μας αντίκειται στα συμφέροντα μας, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.
Να βρεις άνθρωπο να ηρεμεί την ψυχή σου με δυνατές αγκαλιές.
Η Βάγια Μπαλή γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου του 1983. Σπούδασε στα ΑΤΕΙ της Αθήνας, στην σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, στο τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης. Έχει εργαστεί σε αρκετές δημόσιες και ιδιωτικές Βιβλιοθήκες σημαντικών προσώπων. Ειδική μνεία στη συστηματική καταγραφή και καταλογογράφηση της προσωπικής Βιβλιοθήκης του Μάριου Πλωρίτη, μετά τον θάνατό του, με την συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων. Έχει πάρει μέρος σε πρότζεκτ της διακεκριμένης μουσικοσυνθέτιδος Άννας Στερεοπούλου, δίνοντας της ποιήματα. Ασχολείται με την συγγραφή ποιημάτων και λογοτεχνικών κειμένων και όπως συνηθίζει να λέει, ζωγραφίζει με στίχους την ζωή.