Ο Ενημερωμένος Πολίτης δεν Εξαπατάται Ποτέ.

Δεν λησμονούμε πως, ο Ενημερωμένος Πολίτης δεν Εξαπατάται Ποτέ.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα.
Να είμαστε όλοι καλά και να πορευόμαστε με σωφροσύνη.
Οι δύο παραπάνω γραμμές είναι το ζητούμενο. Την σημερινή πολιτική εποχή, δεν μας χαρίζεται κανείς. Έχουμε νοιώσει στο “πετσί” μας πως όλοι γύρω μας -μικροί και μεγάλοι- μας εκμεταλλεύονται. Ακόμη και όσες φορές δεν το καταφέρνουν, πάντως το επιχειρούν.

Σήμερα -διαβάζοντας κάποια άρθρα στις ηλεκτρονικές “εφημερίδες”- κατανόησα πως κάποιοι αρθρογράφοι, άρχισαν να αναλύουν υποτιθέμενα σενάρια πολιτικών συναλλαγών εν όψη των επερχόμενων Εκλογών. Δεν γνωρίζω, αλλά καταλαβαίνω πως κάποιοι -γνωστοί, άγνωστοι- επιδιώκουν προσφυγή στην κάλπη. Δεν θα ασχοληθώ με τα συμφέροντα των κομμάτων, ούτε με τις επιδιώξεις των πολιτικών παρατάξεων. Γράφω αυτό το σημείωμα, για να θυμηθούμε ακόμη μια φορά, πως ο Ενημερωμένος Πολίτης δεν Εξαπατάται Ποτέ.

Θεωρώ πως είναι δεδομένο, ότι στις προσεχείς εκλογές η αποχή πρέπει να είναι το δυνατόν ελάχιστη. Ώστε το αποτέλεσμα των Εκλογών να είναι αντιπροσωπευτικό της θέλησης του Ελληνικού Λαού.
Προτείνω λοιπόν -ανεξάρτητα από το προτιμώμενο κόμμα μας- να επικοινωνήσουμε τις πολιτικές θέσεις μας και απαιτήσεις μας, ώστε να δεσμευτούν τα κόμματα και οι παρατάξεις στην υπηρέτηση τους.
Φίλες και Φίλοι δίνω χώρο στην Σελίδα μας, προκειμένου να αναρτήσουμε τις απόψεις σας. όπως θέλετε, με το Ονοματεπώνυμο μας ή με ένα “φανταστικό” όνομα.

Καιρός είναι να Ψηφίσουμε για Ισχυρή και Υπολογίσιμη Ανεξάρτητη Ελλάδα, για το Ευλογημένο Παρόν Ειρηνικού Αγώνα, προς την κατεύθυνση του Μέλλοντος Ισονομίας και Δικαιοσύνης.

Εκδότης
hellasmagazine.com@gmail.com